luni, 2 noiembrie 2009

www.salveazasteluta.wordpress.com

Steluta e prietena Liviei. Are 30 de ani si un diagnostic de 'cavernom cerebral tip meduza'.
Pana mai ieri, era ca Livia si ca mine. Tanara, vesela, ocupata cu jobul, cauta sa-si cumpere o casa cu sotul, incerca sa aiba un copil.
O stare acuta de rau si ameteli au dus-o de urgenta la spital. Curand, a venit si diagnosticul cu nume atat de neobisnuit.
N-am auzit niciodata despre asa ceva si, de altfel, sunt putini care sa fi auzit, fiind un tip rar intalnit de tumoare cerebrala.
E localizata intre creierul mare, cerebel si glanda hipofiza, e mare si ii afecteaza echilibrul si autonomia. Si dimensiunea ei avanseaza periculos, e nevoie de operatie rapida, fiecare zi pana la ea insemnand un risc pentru viata Stelutei.
Putini au auzit de atare diagnostic, si mai putini sunt medicii care se incumeta sa-l opereze. Bineinteles, nici unul in Romania. Optiunile Stelutei sunt Zurich, sau Hanovra. Ambele conditionate de cei 52 000 de euro, fara care nu poate intra in sala de operatie. La care se adauga transport de specialitate, cazare, ingrijire postoperatorie...
Sotul, familia, prietenii, colegii, prietenii prietenilor si ai colegilor alearga contra ceasului si a meduzei sa o salveze pe Steluta pe http://www.salveazasteluta.wordpress.com/.
Steluta e fiecare dintre noi, cu vise, planuri, idei, iubire, familie... Are nevoie de ajutor repede, tumoarea nu-i permite sa stranga banii s-o opereze. Eu m-am gandit pentru prima data 'si daca eram eu...?' Nu gasesc raspuns.
Va rog, ajutati-o pe Steluta sa gaseasca raspunsul repede si cu bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu