joi, 11 februarie 2010

Extreme

Ganduri extreme: cizme de cauciuc, emigrare, de suicid nu se pune problema ca am copil, cumparat tractor+vidanja pentru deplasare in oras, adoptat cai nebune, tip activistii Green Peace, pichetat Oprescu-cel-mai-jalnic-primar din Galaxie.

Noi sa fim sanatosi, sa platim impozite. Sanatosi fizic; mental, e clar ca am degerat si ne-a flescait de tot. Altfel, nu-mi explic ce se intampla.

2 comentarii:

  1. Am citit mai multe chestii pe blogul tau dupa ce am vaz un comment al tau pe un blog ateist despre dusul copiilor la biserica.

    Voiam doar sa zic ca e foarte important a nu simplifici nimic in mod nepermis,nici ipoteza ca lumea asta in care ne-am trezit are in spate un God, nici macar dusul la biserica.Zic asta ca, citind pe blogul tau mi-am dat seama ca poti intelge ce inseamna sa simplifici nepermis.

    Si nu zice asta un crestin dintr-ala adevarat, o zice un om care se gandeste la chstii doar.

    RăspundețiȘtergere
  2. Le Bon Critique, eu nu simplific nepermis, insa, cu siguranta, ortodoxia ("aripa dura") complica nepermis. Nu-l mai vezi pe Dzeu de atatea canoane, scriituri, sfaturi, interpretari etc etc etc. Crede-ma, stiu ce vorbesc aci.

    RăspundețiȘtergere