joi, 7 martie 2013

Medlife si dezinteresul pentru clienti

Later edit:


Stmata doamna Serban,

Va multumim pentru cele semnalate, feedback-ul primit de la pacientii nostri este foarte important pentru noi si ne ajuta la imbunatatirea serviciilor oferite.
Ne cerem scuze pentru situatia descrisa si pentru atitudinea doamnei asistente. Am luat legatura cu persoanele implicate, inclusiv managementul Clinicii Grivita si toate aceste aspecte vor fi remediate.
Va asiguram ca Medlife face eforturi permanente pentru a asigura servicii de cea mai buna calitate si a veni in intampinarea nevoilor clientilor nostri.

Cu cea mai aleasa consideratie,


Din capul locului, recunosc, sunt o baba comunista. Ma plang. Cand ceva nu e cum mi-a promis fauritorul, sau furnizorul, ma plang. M-am plans la OPC ca n-a venit Urban sa-mi ia gunoiul (*). Ma plang frecvent la Politia Rutiera, prin telefon, ca e haos in intersectie, ca nu merg semafoarele etc. (trebuie sa recunosc, raspund frumos la telefon si-mi ureaza si o zi buna - chit ca incepe prost, in trafic!), la Primarie, de caini si tot asa.

Acestea fiind spuse, dac-am zis de bine de Medlife acum... 3-4 (?) luni, sa zic si de rau. Copilul al mare a dat in enteroviroza. Adica, o boala din aia de-l face sa se scoale urland, in creierii diminetii (cum se face ca e tot cuminte si bolnav fiind si nu urla noaptea, nu stiu), cu febra >40.6! Stam, ne sucim, il doare burta, e apatic, haida, la medic cu el! Toarna caruta de bani peste tejghea, insfaca prescriptiile, cumpara nebuniile si haida-napoi, acasa.

Cu ocol, sa lasam proba pentru analize. Bietul copil era intr-o stare jalnica. Febril din cale afara, tranzitul intestinal era atat de dinamic, ca nu-l mai putea controla. Consecinta a fost ca s-a scapat pe el urat, cand asteptam in fata camerei pentru recoltari de probe biologice, cum se zice la TV.

Doamna asistenta a iesit din cabinetul ala de recoltari, s-a uitat la noi cu o figura "Mda, ce nasol, bine ca nu mi se intampla mie!" si mi-a raspuns fix la cele doua intrebari pe care i le-am adresat:
1. Aveti pampers nr mai mare, 5, sau 6 (nici nu stiu daca exista 6)?
- Mmm, nu, n-am decat doi (se uitase in dulap).
2. Unde pot sa-l spal, care e toaleta cea mai apropiata?
- Acolo, dupa nu-stiu-ce, sau aici, in capat de tot, pe usa aia.

Zapacita si grabita, i-am pus portofelul si hartia cum ca platisem in mana si m-am repezit cu copilul in baie. Ma asteptam sa gasesc un oaresce confort contemporan intr-o toaleta a unei clinici medicale private. Inalte asteptari! Pe colacul WCului trena o formatiune dubioasa. In jur, nici un obiect de mobilier in afara de chiuveta, WC si dispensere de diverse, obiect pe care sa asez, eventual, haine, sau sa-l asez pe el. Nici macar un carlig amarat, sa-mi atarn haina si esarfa. Am stat sa ma adun, derutata, cu copilul urland "spala-ma, spala-ma, mama!" si incercand sa gasesc un mod decent prin care sa-l curat fara sa umplu toata baia de probe biologice cu potential contaminant foarte serios.
N-am gasit. Fie ce-o fi, o sa-l asez pe capacul colacului de WC! Ce sa asezi, cand l-am inchis, a luat-o la fuga inspre dreapta, ca se tinea numa-ntr-un surub! Am plasat copilul langa chiuveta, zic sa-l spal si sa-l sterg. Cu ce sa-l sterg, dispenserul de servetele pentru maini era gol. Zic sa-i dau jos nadragii, cumva. Ce sa-i dau, ca pe jos era ud, baltoaca de-a dreptul, pe langa virusul nostru gastric, mai luam te miri ce si de la ei!
Noroc ca mai aveam un 6% baterie, i-am chemat tatal de pazea fata in masina, sa ma ajute.
Intr-un final, am reusit sa il curat si m-am dus sa intreb pe asistenta cea saritoare unde plasez scutecul infam. Linistita, mi-a spus sa-l las in toaleta. Si acolo l-am lasat si numa' sper sa fi sterilizat cineva baia aia temeinic, sa nu se fi umplut si altii de gastroenterita, ca Tudor.

Acuma, stau si eu si ma intreb: e normal ca, intr-o clinica medicala privata de se umfla-n pene cu orice ocazie, baia din sectia de pediatrie sa nu cuprinda nici macar o masuta de infasat? Dispenserele de consumabile sa fie gata goale la ora 9 dimineata? La aceeasi ora 9 a.m. sa prezinte un colac de WC rupt si murdar si o podea uda-fleasca? Sa nu aiba scutece de orice dimensiune, pentru urgentele copiilor?

I-am intrebat si pe ei, printr-un mail transmis luni dupa-amiaza. Doua zile jumate si n-a raspuns nimeni, nici serverul yahoo ca serverul expeditorului a respins mailul pe motiv de casuta inexistenta, nici andrisantul, ca a primit mailul si-l va analiza. Probabil ca se va intampla ca acum doi ani, cand le-am facut o sesizare pe site. A ajuns in neant, la nimeni si n-am primit nici un raspuns.

Ce le reprosam atunci? Ca regimul a-glutenic nu e egal cu regimul anti-diareic, ca timp de 3 zile cat a stat internat, l-au umflat cu orez si carne fiarta si paine prajita chioara. Eu le spuneam ca poate manca orice nu contine gluten, ei ziceau "Dadada" si tot aia primeam. Da, o fi infinit mai bine decat la stat, dar si serios, foarte serios mai scump!

________________________
(*) Cine s-o mai plange la OPC, de plangere sa i se usuce mana! M-am plans eu in scris, pe mail, la dragutul de OPC. Peste fo' 3 luni, asa, imi soseste un aviz postal, cum sa ma prezint pentr-o recomandata. Cu placere in suflet, ma gandesc ca surprize d-astea epistolare imi face doar Fiscul, cand crede de cuviinta ca 80 de lei ai lor sunt mai importanti decat 800 ai mei. Dar, stim cu totii ca de moarte si Fisc nu-i scapare, asa ca ma reped, intr-o dupa-masa ploioasa, cu burta la gura, la OP, sa vaz ce e.
Era raspunsul OPCului la sesizarea referitoare la Urban!!! Adica eu le scriu pe mail in iulie si ei imi raspund cu postalionul in octombrie! Buna afacere. Eficient.

3 comentarii:

  1. Daca vrei sa fii auzita nu trimite mail la adresa lor. Scrie-le pagina de FB, unde vede toata lumea. Mult mai eficient si vorbesc din experienta:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Uite, ca la asta nu ma gandisem. Si, chiar daca ma gandeam, nu cred ca le scriam din prima, in fata lumii intregi. Ce vrei, retineri de om care crede ca mai e si o urma de respect in relatia asta...

    RăspundețiȘtergere
  3. http://zibelinazibe.blogspot.ro/2013/04/kafka-la-medlife.html

    RăspundețiȘtergere