marți, 8 februarie 2011

Deepest darkest

Na, ca intrai in circuitul blogurilor, ma baga Ionouka-n seama sa scriu si eu ceva secrete despre mine. Asa cum bine spune ea, n-am banuiala ca secretele mele ar interesa pe cineva, in afara de ea, care mi-a aruncat manusa (*).

Cum eu sunt o persoana ataaaat de interesanta si am avut o copilarie ataaaat de palpitanta (:D:D:D), stau si ma scormon in momentele astea dupa secrete. Sa vedem de-oi aduna de-o juma' de pagina.

1. La nastere, am fost un copil tare urat. Strabunica-mea era convinsa ca au gresit aia livrarea, ca le-au dat copilul altora: "Nu vedeti, maica, ce urata e?! Nu e a noastra!" Ai mei s-au incapatanat sa nu-i dea credit si azi seman cu mama. Cand era tanara :P.

2. Pana pe la 4-5 ani am avut picioarele strambe rau. Mergeam cu varfurile labelor intoarse spre interior, purtam pantofi speciali si mergeam la ortoped, unde ma punea sa fac pe Nadia Comaneci, sa umblu pe marginea unei mese. Acum nu mai am nimic, numa' niste gambe aschilambice.

3. Pe la 4-5 ani, am inchitit o guma de mestecat si am urlat o zi-ntreaga c-o sa mor. Bunica-mea a regretat intens minciuna cu guma - ea ne spusese sa nu le inghitim ca murim.

4. Asta e macabra: pe la 4-5 ani am calcat pe un pui de gaina si l-am omorat. Am plans de mi-au iesit ochii din cap, si acum ma urmareste amintirea asta :-(. A fost din greseala, bineinteles.

5. Nu reusesc sa am o floare-n ghiveci: mor cu mine-n casa. Uit sa le ud, le pun prea multa apa, plec de acasa cu saptamanile si ele ramn singure si uitate acolo. Mama lui Cezar mi-a zis odata (fara sa stie ca n-am o floare in casa); "Vaaaiii, dar cine n-are flori in ghiveci n-are inima" :D!

6. Imi rod unghiile. M-am cam lasat in ultima vreme, insa nu am decat rar unghii frumoase. Nu le mai rod, insa le rup, sau le rup pielitele pe langa degete, sau nu reusesc, pur si simplu, sa am grija de ele. I'm a mess!

7. Sunt neindemanatica rau: nu iau sacosa la supermarket, ca ma descurc eu cu 3 borcane de iaurt, un carton de oua, 2 bucati de branza si 3 plase cu albitura de la piata. Inaintea portbagajului, imprastii plasele de jur imprejurul meu si morcovii danseaza cu rostogol. Reusesc sa salvez ouale, dar vreo 2 borcane de iaurt au capacul spart si raman cu jumatate din cantitatea de albitura, restul e pe sub masini. Ma bag in bat, il mai ating pe Tudor cu cotul. Pe Cezar il lovesc sistematic in ficat cand ma lungesc langa el. Imi prind mereu cordonul paltonului, sau esarfa in usa masinii. Pe vreme din asta fleoscaita, ma urc in msina, imi pun manusile-n poala si uit intotdeauna de ele cand cobor. Le adun pline de noroi, eventual dupa ce le-am si batucit cu cizmele...

8. I'm not a pet person. Nu ma joc cu cainii, nici cu pisicile, nu ma impresioneaza si sunt cu totul impotriva hranirii cainilor vagabonzi. Sunt cold as ice cand vine vorba de animale de casa, mi se pare o corvoada sa le tii in casa, sa le inveti sa faca la cutie, sau afara si, pana invata, sa ai casa plina de, hmmm, dejectii. Apoi, sa le scoti regulat afara, fie ploaie, fie canicula, sa si sa si sa. Daca mi-ar lasa cineva unul, sigur ar muri cu mine-n casa: as uita tot timpul sa-i cumpar de mancare.
In schimb, imi plac oile. Nu ca as tine una in casa, insa am o slabiciune pentru ele. Le pozez pe unde le vad si am primit cateva plusuri-oi de la prietene, care-mi sunt foarte dragi (acum, si murdare, ca le taraste Tudor prin casa).

Here I am :-)

2 comentarii:

  1. hahaha, super tare, acu stiu de ce mi-a placut la nebunie si rochia aia a ta cu patratele negre si albe :))(din niste poze pe fb)...fara legatura cu postul, dar ma regasesc in 80% din ceea ce ai scris si eu care imi gaseam scuza ca sunt "neindemanatica" si atat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu mi-am strimbat singura picioarele purtind de la 10 ani bocanci grei. Acum le am foarte strimbe.
    And I sooo feel you la faza cu neindeminarea, of de cite ori am plecat cu polonicul in poseta si de cite ori am pus telecomanda in frigider, plus scapat pe jos, alunecat, impiedicat, spart, varsat, pfiii...
    Multumesc ca te-ai expus conform!

    RăspundețiȘtergere